اولین پژوهشگاه رسمی و نخستین موسسه مستقل نظرسنجی

درباره پژوهشگاه

     پژوهشگاه فرهنگ Ùˆ هنر با اتکال بر توفيقات الهي Ùˆ بنابر دورانديشي Ùˆ تفکراتي متعهدانه Ú©Ù‡ با شناختي عميق ودقيق از ضرورتهاي اجتماعي Ùˆ فرهنگي کشور Ùˆ به منظور پاسخگويي به بخشهائي از نيازهاي علمي Ùˆ پژوهشي جامعه در... (ادامه)

آخرین خبرها

رئیس پژوهشگاه فرهنگ و هنر: استارتاپ و شرکتهای دانش بنیان و یا خلاق باید بشدت مراقب گرداب خودشیفتگی، شعارزدگی و روزمرگی باشند!
مهندس میثم عباسی : در دیپلماسی فناورانه، از صدور خدمات فناوری محور و دانش بنیان، بشدت غفلت کرده ایم!
چگونه استفاده مسئولانه از هوش مصنوعی می تواند به ایجاد یک سیستم بهداشتی بهتر کمک کند؟
دولتیها در بورس با بخش خصوصی رفیق باشند نه رقیب! / برخی از بزرگ شدن شرکتهای کوچک ومتوسط در بورس هراس دارند!
چرا مدیران سازمان نظام روانشناسی اراده ای برای شفافیت سازی امور سازمان ندارند؟

اخبار پژوهشگاه:

"دروغ درمانی" آفت بزرگ مدیریت است!

دروغ درمانی آفت بزرگ مدیریت است

در ادامه سلسله نشستها و همایشهای علمی و پژوهشی پژوهشگاه فرهنگ و هنر، نشست تخصصی "ارتباط سالم ؛ بودن یا نبودن! " به مناسبت هفته ارتباطات و به همت پژوهشکده هنر و رسانه و با پیام محمدعلی مقیسه رئیس پژوهشگاه فرهنگ و هنر ، برگزار شد.
به گزارش واحد ارتباطات و اطلاع رسانی پژوهشگاه فرهنگ و هنر، محمدعلی مقیسه رئیس پژوهشگاه فرهنگ و هنر در پیامی به این نشست با اشاره به ضرورت رصد مستمر و آسیب شناسانه وضعیت ارتباطات و فعالیتهای روابط عمومی در کشور، آورده است : امانت داری و صداقت دو اصل ضروری و غیر قابل انکار در مسئولیتهایی است که هر یک از ما بر عهده می گیریم و اگر این دو اصل به هر دلیلی دچار خدشه و یا بی توجهی شود، فضای اجتماعی نیز به سوی کژی و نارضایتی پیش خواهد رفت.
رئیس پژوهشگاه فرهنگ و هنر در بخش دیگری از پیام خود می گوید: متاسفانه نگرش برخی  مدیران کشور به شان و منزلت روابط عمومی ها بعضا در حد چاپ و توزیع پوستر و یا بالاتر از آن برگزاری مراسم و جشنها و یا تمهیدات سفرهای خارجی و داخلی،تنزل یافته است واگر هم در مواردی وجوه  اطلاع  رسانی و یا ارتباطات در فعالیتهای  روابط  عمومی ها مدنظر  باشد، ممکن در همان سطوح پروپاگاندایی و یا بعضا دادن اطلاعات غلط ! خلاصه شود.
وی در این پیام  آورده است: رفتارهای اینگونه را ارتباط فریبکارانه می گویند که من از آن بعنوان  "دروغ درمانی " تعبیر می کنم. و ممکن است در همه امور مرتبط با جامعه و افکار عمومی بویژه در فعالیت و رفتارهای اطلاع رسانی  روابط عمومی ها نیز ظاهر شود.
محمد علی مقیسه گفت: توسل به "دروغ درمانی" زمانی شکل می گیرد که ما در یک جامعه هوشمند و پرسش گر دچار ضعفهای عدیده و غیر قابل توجیه در حیطه مدیریت می شویم که با هیچ روش معمول و منطقی، قادر به پاسخگویی و یا اقناع افکارعمومی نخواهیم بود . در اینجاست که احتمالا یک ارتباط ناسالم و فریبکارانه شکل گرفته و به عبارت دیگر با "دروغ درمانی " سعی می کنیم، حتی بصورت موقتی! از تنگنای پیش آمده و فشارهای رسانه ای مو جود و پیش رو، خلاص شویم و به عبارتی از مسئولیت پاسخگویی و اطلاع رسانی های سالم ومفید، شانه خالی می کنیم.
رئیس پژوهشگاه فرهنگ و هنر در پایان پیام خود با تاکید بر هوشمندی و پرسشگری نسل جدید، می گوید:علیرغم ارتقاء و گستردگی سطوح مطالبات اجتماعی، نظام مدیریتی با گرفتار شدن در چنبره آزمون و خطاهای گسترده و متعدد، ضعفها و سوء مدیریتها، افزایش یافته و موجد ترویج فضای ناسالم  اطلاع رسانی می شود ودر پی آنها، توسعه پدیده پرآفت "دروغ درمانی " ارمغان نامطلوب اینگونه عملکردها خواهد بود.

اخبار پژوهشگاه   /   تاریخ: 30 ارديبهشت 1391   /   کد مطلب: 21   /   بازدید: 7977